Tvornica Wenzhou Eugenia naočala

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, što je osnovni dobavljač u laserskim industriji!

Dom > izložba > Sadržaj
Anti-UV premaz
- Apr 22, 2017 -

Jedan od najozbiljnijih uzroka bolesti oka: UV. U zavisnosti od frekvencije i valne duljine, UV je podijeljena u dvije kategorije: UVA i UVB.

Kao mehanizam zaštite prirodnim očima, ljudi oči rožnice može apsorbirati sve ultraljubičaste B i većinu ultraljubičastog A. Međutim, još uvijek postoji dio UVA će do očne leće. Produžena apsorpcija UVA može dovesti do katarakte, male količine preko rožnice do mrežnice od ultraljubičastih A može dovesti do retine makularne degeneracije, i makularna degeneracija uzrokovana je stariji od 65 godina glavni razlog za sljepilo. Dugo izlaganje intenzivnom ultraljubičastom svjetlu može uzrokovati rak oka ili aktinična keratitis, što je za opekotine retine. Ova situacija se često događa u zimskim sunčano otvorenom, snijeg odražava odsjaja sunca, koji se često naziva snijeg slijepa.

Sunčane naočale imaju dobru UV-otporan premaz koji eliminira UV zračenja i morate osigurati da vaše sunčane naočale su u mogućnosti za filtriranje dva Uvs. Naočare za sunce treba da ukaže na kojoj meri sunčane naočale mogu pružiti zaštitu od UV zračenja, a ono što vam je potrebno je 100% zaštićen.