Tvornica Wenzhou Eugenia naočala

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, što je osnovni dobavljač u laserskim industriji!

Dom > izložba > Sadržaj
Kada je u pitanju Light povezane sa sunčane naočale, tri tipa Of Light su važne:
- Apr 22, 2017 -

Direktno svjetlo - direktno svjetlo je svjetlo iz izvora svjetlosti (kao što je sunce) direktno na oči. Prekomjerne direktno svjetlo će detalje o okruženju zamagljeni, ali i otežavaju da se fokusirate na liniji vida.

Odbijenog svjetla - refleksije svjetla često u obliku odsjaj. Reflektovanu svjetlost je svjetlost koja se ogleda vratio iz objekta na reflektirajuće objekta. Kao i direktno svjetlo, intenzivne refleksije otežavaju vide detalj ili pogledati direktno na objekt. Snijeg, voda, staklo i bijelog pijeska su vrlo dobri odraz površinu.

Difuzno svjetlo - difuzno svjetlo je skok u smjeru mnogih razbacanih lagan, pa se čini da svjetlo nema određeni izvor svjetla. Tipičan primjer difuzno svjetlo je sjaj iznad velikog grada. Teško je za nas da odredi jednog izvora svjetlosti. U odsustvu direktnog izvora svjetlosti, možemo vidjeti stvari, to je kredit od kredita.

Visoko kvalitetne sunčane naočale mogu eliminirati ultraljubičastih zraka u spektru, smanjiti direktne svjetlosti, da se ljudi osjećaju ugodno, ali i da eliminiše ili smanji odražava svjetlo (u zavisnosti od reflektirajuće površine).

Interesantna karakteristika svjetlosti je polarizujućih. Kada ogleda iz određenih površina, kao što su voda, lampica će polarizovati. Zbog polarizirano prirode ogleda svetlosti, Naočale može eliminirati svjetlo odbija od površine vode ili slično.

Par: Anti-scratch zaštita sloj

Sljedeći: ne