Tvornica Wenzhou Eugenia naočala

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, što je osnovni dobavljač u laserskim industriji!

Dom > vijesti > Sadržaj
kupovina
- Apr 22, 2017 -

1, ljudsko tijelo ima samo-zaštite instinktivna reakcija, oči naišao jako svetlo, učenik će prirodno postati manji, što očima smanjenje potrošnje energije UV, jednom stavljen na anti-UV funkcija čaše, će da učenik zum, plus ovo naočare ne izolirati ulogu ultraljubičasto svjetlo, a zatim su oči jednaka otvorena vrata, neka UV u oštećenja oka može zamisliti.

2, sunčane naočale mogu blokirati UV, jer objektiv sa slojem specijalnih premaza, i loše kvalitete sunčane naočale, ne samo ne može blokirati ultraljubičasto svjetlo, ali i ozbiljan pad u prozirnosti objektiv, tako da učenik veći, ali veliki broj ultraljubičastog upali u Damaged oči. Osim toga, loše leće i da ljudi se pojaviti mučnina, zaboravnost, nesanica i drugih simptoma vizualnog umora.

3, boja sunce objektiva svetlo siva, smeđa ili svjetlo dima za vrhunski, zatim zeleni, narančasta, plava, itd, crveni samo kao sunčanje ili korištenje snijeg.

4, na najbolji način iskoriste Naočale, jer oni mogu oslabiti odsjaj svjetlosti.

5, ako nosite sunčane naočale, drugi mogu jasno vidjeti oči, zatim boju objektiv je previše plitka.

6, kada sunce niz planinu, najbolje je ukloniti sunčane naočale, inače, mi smo slabi u svjetlu, gdje će biti pogođeni vizija.

7, treba da bude regularnom optički dućan da izaberu redovan proizvođača anti-UV funkcija sunčanih naočala.

8, odaberite pažnju na površini objektiva stanju.

9, u kupovini sunčanih naočala, prema tome da li je materijal jasno sudija. Da kupi visoko kvalitetne sunčane naočale, jedina stvar koja se može učiniti je da se ide na optički profesionalne radnju, običnog optičkog dućan kupiti sunčane naočale.